Те обещават в събота вечер страхотен спектакъл в чест на незабравимия Фреди

По обяд в петък на летище София стъпи целият екип на прочутото шоу QUEEN SYMPHONIC, което претворява най-великите хитове на Queen в грандиозен рок спектакъл с подкрепата на пълен симфоничен оркестър. Водещите звезди – Джон Бойдън, Питър Елдридж, Ема Хатън и Джена Лий Джеймс – са ни познати още от феноменалния мюзикъл „We Will Rock You”, който преди няколко години разтърси Арена Армеец. Всички те казаха, че пазят чудесни спомени от българската публика, а и са чули от Брайън Мей, който е идвал вече два пъти в България, че нашите фенове хранят безрезервна, гореща емоционална връзка с музиката на Queen.

Диригент е прочутият Ричард Сидуел, работил с едни от най-големите имена от световната оперна сцена, като Сара Брайтмън и много други.

В последните години шоуто “Queen Symphonic” е гледано от стотици хиляди фенове по целия свят и неизменно жъне възторжени медийни отзиви. „Това е спектакъл, който не бива да пропускате“ – отсече дори сдържаната и скъпа на суперлативи британски преса.

Ограничени бройки билети в най-добрите сектори на Зала 1 в НДК все още могат да се намерят на касите на НДК и онлайн на https://bilet.bg/bg/cart/order/queen-symphonic/2500