Ясни са съпорт бандите на AGNOSTIC FRONT

Концертът на Agnostic Front в София наближава! Време е да обявим съпорт бандите от българска страна за шоуто, което ще е на 6 август 2023г. в клуб „Маймунарника“. Имената на подгряващите групи са: OUTRAGE, BROTHERS IN BLOOD и ПЕРДАХ.

Когато говорим за хардкор сцената в България, Outrage са едно от онези имена, които винаги будят уважение – не само защото са един от най-ярките и изявени символи на тази сцена от самото й начало, но и защото автентичното им звучене ги откроява като група с брутална безкомпромисност. Извън съмнение е, че е съвсем заслужено варненските хардкор ветерани да излязат на сцената непосредствено преди Agnostic Front в София.

BROTHERS IN BLOOD Това са още едни БГ хардкор класици, които нямат нужда от представяне. Дългата им история като банда, и стил, в който среща си дават най-добрите влияния от традиционния американски хардкор, в съчетание с максимална фронтменска харизматичност, прави присъствието на Brothers In Blood в афиша за шоуто на великите Agnostic Front в София почти задължително.

Концерът ще стартира със скоростен сет на младата енергична банда Пердах. На фона на сравнително краткото време, което е минало от създаването на групата, момчетата имат зад гърба си солиден брой концерти из цяла България, а съвсем наскоро издадоха и дебютен албум. Очаквайте от тях подобаващ „пердах“ за начало на една вечер, която се очертава да се превърне в знаменателна.

Билетите са на цена 45 лева и се продават на каса в магазини „На Тъмно“ в цялата страна, както и онлайн https://bit.ly/AgnosticFrontSofia в системата на PaySera.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото