Юбилейно издание на благотворителния фест „Побит Камък“

От 13 до 15.09.2024 година организаторите от мотоклуб „Калашниците“ ще посветят петнадесетсетгодишния си юбилей на „ВЕЧНИТЕ ГЛАСОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и на всички фенове на класическите и легендарни  родни рок групи.

Запомнящото се шоу ще включва концертите на 8 от най-известните рок групи в България за всички времена. Ще има и много забавни игри с награди за малки и големи. Уникална награда пък ще очаква щастливеца, изтеглен в томбола. На събитието ще присъстват познати лица от актьорската гилдия, а водещи ще бъдат Влади Въргала и Георги Къркеланов.

Огромната сцена, уникалното осветление, видеостената и невероятно красивият звук ще бъдат както винаги на високо и професионално ниво, като ще бъдат изпълнени от най-големите рентъл компании в страната.

На терена на приказния парк „Побит Камък“, до с. Нови хан (Софийско), ще има организиран къмпинг за палатки, парко места, изключително вкусен кетъринг, мокър бар, мърч, на който всеки ще намери тениски и худита с юбилейното лого на феста, ще има безброй подаръци и като за финал – грандиозна заря.

В стила на организаторите от „Калашниците“ е всички мероприятия които правят,  да бъдат с благотворителна цел. През изминалата 2023г. клубът пое кауза в помощ на малкия Самуил (на 2г.), за когото дари сума от над 62 000 лева, а до момента събраните и дарени средства за лечение на деца надминаха 200 000лв.

Този път, средствата от фестивала ще бъдат в подкрепа на Георги Петров, на 6 годинки, за когото в едно от предишните издания на фестивала, бяха дарени 21 700лв. Гого има диагноза – Детска церебрална Парализа – Спастична квадрипареза и се нуждае от помощ, за да може да посещава рехабилитация без прекъсвания.

Калашниците“ ви очакват в уикенда преди първия учебен ден в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Допълнителна информация за групите и програмата ще публикуваме скоро.

Следете новините около фестивала тук:

http://www.KALASHNICITE.com

http://www.pobitkamakfest.com/

https://www.facebook.com/kalashnicite

https://instagram.com/kalashnicite_mcc

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото