Шоуто на Tarja Turunen с нова дата и локация

Финландската метъл кралица Tarja Turunen съобщи, че отлага цялото си турне за 2022 година.
Шоуто в София, което трябваше да се проведе през октомври тази година, ще бъде с нова дата – 17 октомври 2022 година, както и с нова локация – клуб Joy Station.

Като подарък към многобройните си фенове, Таря Турунен и целият ѝ екип ще пристигнат в София заедно със специални гости – бандите Abakas и Serpentyne.

Всички закупени билети ще важат без да се налага да бъдат презаверявани за новата дата и локация. Закупилите билети за балкон в клуб Music Jam ще бъдат настанени в специална VIP зона в Joy Station.

Билети за шоуто на Таря Турунен в клуб Joy Station на 17 октомври 2022 може да закупите в мрежата на Билет.бг и търговската мрежа на Фантастико (от 30.08.2021г.), както и онлайн на www.bilet.bg на цени:

Правостоящи – 50 лв

Седящи в обособена VIP зона – 70 лв

(За резервации на седящо място: пишете на joy@joystation.bg)

 1. #1 написан от Rockfan (преди 2 години)

  Единственото хубаво в цялата работа е, че не избързах да си купя билет предварително (както правех винаги досега- в някои от случаите и почти година преди дадения концерт)…

  • #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

   Светът полудява с бясно темпо,но драмата е,че и тия „звезди“ от нашата музика му помагат в скоростното спускане в новата фалшива реалност.Новото робство е налице и като виждам „новата“ човешка природа едва ли ни чака освобождение от робството.Друг е въпросът,че голяма част от индивидите си го заслужават,дори го копнеят.Жалкото е,че голяма част от РОК общността също е нахлула прангите и си влачи веригите с ухилени,но и празни физиономии.Както е тръгнало с липсата на концерти много малки групи просто ще умрат.А май само те имат топки да говорят това което мислят.Докато големите мейнстрийм артисти се продадоха освен на мастити продуценти и на световната корпоративна машина,част от която е и фармацевтичната индустрия….Хайде сега да бачкаме и да ги храним плащайки си данъците,пък били те финансови или пък „душевни-духовни“…А някога бяхме ГОРДИ,БЕЛИ ЧОВЕЦИ….бяхме… да им го начукам…Живеем в мъртва природа обградени от „хора“ статуи…

   • #3 написан от Rockfan (преди 2 години)

    Съгласен, разбира се с написаното от теб. Става все по-зле и по-зле. За съжаление много от нещата, за които говорех и предупреждавах преди две години, в началото на „пандемията“ (включително и в сайта, носещ ИМЕ НА ПЕСЕН НА ДИО, ама лигльовците, подвизаващи се там не успяха да го проумеят) се сбъднаха. Точно робство си е това в момента. Който както иска да си го извърта и да го нарича, ама си е гнусно робство.

    И да- „звездите“ са най-обикновени алчни, продажни лекета и позьори. И това съм го казвал неведнъж и с всеки изминал ден се убеждавам все повече в това.

    П.П. А, да, вчера пропуснах- другото хубаво в тази новина е, че накрая не завършва със: „Стойте си вкъщи и се пазете! Обичаме ви!“ Ей, Богу, чуя ли/видя ли още някоя рок/метъл звезда, вече втора година да ми пожелава да си стоя вкъщи и да се пазя, ще я забухам здраво със собствената и китара/микрофон в тъпата, лицемерна кратуна!!!

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото