Три фантастични тематични партита на горска сцена очакват гостите на събитието от 8 до 11 август в подножието на Бузлуджа.

Със специално warm-up парти в клуб „Строежа“ довечера, организаторите на фестивала „OPEN BUZLUDZHA 2024” ще представят пълната програмата на четвъртото му издание, което тази година ще се проведе от 8 до 11 август в подножието на монумента. Към вече обявените хедлайнери на основна сцена – Уикеда (на 8.08), Керана и космонавтите (9.08) и Hayes & Y (10.08), както и електронната програма на монументална сцена и внушителния 3D мапинг от създателите на Lunar, акцент в програмата ще бъдат и три фантастични тематични партита на горска сцена.

Тази година фестивалът ще си партнира със „Строежа“ и горската сцена ще се превърне в „сцена Строежа“ с три тематични зареждащи партита, които ще са в синхрон с програмата на основна сцена. Така в четвъртък (8.08), след Cool Den и Уикенда, купонът ще продължи в гората с Balkan vs. Punk/Ska Party, комбинирайки музика от български, балкански и международни пънк и ска банди. В петък (9.08), след Funkilicious и Керана и космонавтите, забавлението ще прерасне в легендарното Stroeja Retro Party с любима музика от 70-те, 80-те и 90-те. А в събота (10.08), след Reaven (FR) и Hayes & Y, рок изживяването ще продължи с Indi Rock Party с добре познати рок хитове и нови рок парчета.

Малко повече от месец преди старта на невероятното събитие, организаторите от фондация Бузлуджа канят феновете на специална среща – пре-парти в „Строежа“ с много настроение и енергия. Тази вечер в клуба на ул. Г.С.Раковски 116 в София, всеки присъстващ ще има възможност да се запознае с екипа, да научи повече за „Проект Бузлуджа“, да спечели безплатни билети за събитието и да разбере как може да се включи като доброволец в предстоящия фестивал. Доброволците са важна част от екипа и наравно с него ще имат възможност да усетят емоцията, да се запознаят отблизо с всичко, което се случва „зад сцената“ и да изживеят магията на фестивала по най-вълнуващия начин.

Музиката днес ще бъде специално селектирана от DJ Антон Христов, който ще отговаря и за страхотните партита на горската сцена.

Тази година за първи път по време на фестивала освен да се забавлява, всеки, който „не може да излезе от офиса“ ще може да работи в специално организирания горски co-working space. Споделеното работно пространство в гората разполага с всичко необходимо – интернет, работни места, електрическо захранване и най-вече чист въздух, гора и прохлада в природата. Още от четвъртък сутринта, 8 август, гостите на събитието ще могат да работят на тихо и спокойно, и най-вече на една ръка разстояние от основна сцена и забавленията на фестивала. Повече информация за програмата и всички възможности на място, можете да намерите в сайта на събитието и в каналите в социалните мрежи, както и на място довечера в „Строежа“.

Билетите за Open Buzludzha 2024 от 8 до 11 август можете да намерите тук.

Подробности за къмпингуване на палатка ще намерите тук.

Ето и пълната музикалната програма на ОСНОВНАТА СЦЕНА (поляната пред хижа Бузлуджа):

ЧЕТВЪРТЪК – 08.08.24 – официално откриване / Greesh / Cool Den / УИКЕДА

ПЕТЪК – 09.08.24 – Two Cities One World / Jupiter 7 / Funkilicious / КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

СЪБОТА – 10.08.24 – Heptagram / Woomb / Reaven (FR) / HAYES & Y

МОНУМЕНТАЛНА СЦЕНА (с електронна музика и 3D мапинг всяка вечер):

ЧЕТВЪРТЪК – 08.08.24 – Matizze / DIMO BG / Dan Tanev / Icaka

ПЕТЪК – 09.08.24 – Relina / Koi Lopa / PISTAMASHINA / VERSUS / Steph

СЪБОТА – 10.08.24 – Lile / The Foreigners / YOR (FR) / PACHO / Fey

 

Програма на ГОРСКА СЦЕНА – СТРОЕЖА с DJ Антон Христов:

ЧЕТВЪРТЪК – 08.08.24 – Balkan vs. Punk/Ska Party

ПЕТЪК – 09.08.24 – Stroeja Retro Party

СЪБОТА – 10.08.24 – Indi Rock Party

Подробности за ДНЕВНАТА ПРОГРАМА с 10 незабравими БУЗЛУДЖА ИЗЖИВЯВАНИЯ от 8 до 11 август, можете да разгледате в сайта.