Фестивалът Keep It True Rising отдава почит на Steve Grimmett

Германския фестивал Keep It True Rising ще отдаде почит на починалия неотдавна вокалист на GRIM REAPER Steve Grimmett. Останалите членове на STEVE GRIMMETT’S GRIM REAPER ще изнесат специално трибют шоу в рамките на фестивала, който ще се проведе от 30-и септември до 2-и октомври в германския град Вюрцбург. На сцената заедно с музикантите ще се качат синът на певеца Russ Grimmett, който ще изпълни няколко от песните на баща си, вокалистът на JAG PANZER и TITAN FORCE Harry Conklin и други гост вокалисти. На сцената също така ще излезе и оригиналният китарист и основател на GRIM REAPER Nick Bowcott. Освен това организаторите са подготвили 2000 сувенира с лика на Steve Grimmett и специална трибют тениска, като всички приходи ще отидат за семейството на Grimmett. Както вече ви информирахме, певецът си отиде от този свят по-рано този месец на 62-годишна възраст.

Хедлайнери на тазгодишното издание на Keep It True Rising ще бъдат SAXON и VENOM INC., а сред участниците личат още имена от NWOBHM като DIAMOND HEAD, бандата на PAUL DI’ANNO, BLITZKRIEG, AVENGER, SARACEN, SATAN, QUARTZ, CLOVEN HOOF, HOLOCAUST, DEMON PACT, TYTAN и MYTHRA. Също така ще участва и легендарната американска група RIOT V, какот и няколко млади банди като RIOT CITY и KONQUEST.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото