Трети сингъл от предстоящия албум на WATAIN

Третият и последен сингъл от предстоящия албум на Watain е тук. Песента се казва „We Remain“ и представлява най-дълбоката сянка на албума. Дълбоко съзерцание върху криволичещата бездна на миналото. Безстрашно се простира през познатите граници на музикалната пустиня на Watain.

Албумът „The Agony & Ecstasy of Watain“ се очаква да излезе на 29 април чрез Nuclear Blast.

Поразително мрачният химн със заглавие „We Remain“ можете да видите по-долу. Видеото е режисирано от Johan Bååth, който документира пътуването на Watain през света в продължение на много години. Песента е с гост участието на Farida Lemouchi (Ex-The Devil’s Blood, сега Melasses), която изпълнява женските вокали и китариста Gottfrid Åhman (Ex In Solitude, сега PÅGÅ) със специално соло.

Erik коментира:

„Започнах да пиша „We Remain“ през 2012 г. като медитация върху концепцията за Mythopoeia; нашия митичен произход и как нашето разбиране и подход към тях се оформя и трансформира през времето. Лириката е изградена около петте стихийни крила на Пентаграма, и мистериите, вградени в този древен символ.Това е песен за забравените неща, които трябва да се запомнят, търсенето на истини, които с абили изгубени, за вечно горящия пламък, който осветява мрака от незапомнени времена, преминаването на еони и нашето важно място там.“

До момента единственото официално видео в историята на групата беше към песента „Outlaw“ от албума им от 2013г. Вече можете да се насладите на цели две нови продукции. Ако случайно сте пропуснали първите два сингъла можете да ги слушате в трак листа.

Трак лист „The Agony & Ecstasy of Watain“:

1.Ecstasies in Night Infinite
2.The Howling
3.Serimosa
4.Black Cunt
5.Leper’s Grace
6.Not Sun Nor Man Nor God
7.Before the Cataclysm
8.We Remain
9.Funeral Winter
10.Septentrion

Предварителна поръчка на албума, както и друг мърч свързан с изданието можете да намерите в официалния мърчандайз сайт на групата.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото