Спечелете уникален мърч на OPETH

OPETH - 'In Cauda Venenum' English Edition 2LP Black Vinyl

OPETH – ‘In Cauda Venenum’ English Edition 2LP Black Vinyl

Metal Hangar 18 и организаторите на концерта на OPETHBlue Hills Events ви дават възможност да спечелите уникални награди – двойна плоча, стикер и значка на групата. Както знаете, концертът ще се проведе на 24 септември в град Пловдив в Античния театър. Играта стартира днес, 12-и септември, и приключва на 22-и септември в 12:00 часа на обяд. 

Какво трябва да направите, за да влезете в жребия за наградите?

Харесайте плаката за събитието на нашата Facebook страница, коментирайте под него с любим клип на групата, тагнете свой приятел и после го споделете (публично) . След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: OPETH.

Ще изтеглим двама победители – един за плочата и един за значката + стикера. Затова, уточнявайте в писмото си, за какво играете. Не е проблем, ако искате да участвате и за двете, но ще трябва да повторите горните стъпки и да пратите втори мейл.

Успех!

OPETH - метална значка

OPETH – метална значка

OPETH - винилен стикер

OPETH – винилен стикер

  1. #1 написан от x0x0h0l0 (преди 1 година)

    Аз пак да питам за тия без фейс и нет ко праим – …

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото