На 25-и септември 2020 във Fabrica 126 Open Air ще се проведе отложеният от 25-и юли проект Metal Blast 2020. Проектът събира заедно три от най-нашумелите български групи – KHANЪ, 40 DAYS LATER и CATORGA. които ще разтърсят феновете на хеви музиката. Организаторите Sofia Music Enterprises съвместно с Metal Hangar 18 ви дават възможност да спечелите две двойни покани за събитието. Играта стартира днес, а крайният срок за участие е 24:00 ч. на 24-и септември (четвъртък). Какво трябва да направите?

Ако ползвате Facebook:
– харесайте и споделете (публично) плаката за събитието и коментирайте под него с любим клип на някоя от групите. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв във Facebook) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: METAL BLAST.

За тези, които нямат профил във Facebook:
– изпратете отговор на въпроса: „Колко издадени студийни албума има група CATORGA?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: METAL BLAST. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Събитието ще се състои при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция. Организаторите призовават за предварително закупуване на билети, тъй като капацитетът на Fabrica 126 Open Air ще бъде ограничен, съгласно наредбите на Министерството на здравеопазването.

Всички, закупени билети за 25 юли, ще важат за новата дата без презаверка.
Може да закупите своя билет с цена от 15 лв.
На място в деня на събитието, билетите ще са на цена от 20 лв.
Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и Besttickets.

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/2828200890799558/