Спечелете две покани за концерта на LORDI

Концертите продължават, а с тях и нашите игри. Организаторите на шоуто на финландските чудовища LORDI – Sofia Music Enterprises и Metal Hangar 18 ви дават възможност да спечелите 2 единични покани за събитието. Играта стартира днес, 3-и октомври, и приключва в петък, 7-и октомври, в 12:00 ч. Финландците ще излязат на сцената пред българската публика на 8-и октомври в столичния клуб Joy Station в 20:00 ч.

Какво трябва да направите, за да влезете в жребия за наградите? Харесайте и споделете (публично) плаката за събитието на нашата Facebook страница, коментирайте под него с любим клип на групата и тагнете свой приятел. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: LORDI. След това трябва да се въоръжите с търпение и да се надявате, че ще спечелите.

Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото