Светлана Близнакова – премиера на ново видео

Седмицата на Sofia Summer Fest започна пъстро с премиерата на новото видео от соловия проект на вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова.

Цветове, шалове, емоция, усещане за оригинален Boho Style и полъх на море съпътстваха почти двучасовия концерт, който певицата изнесе в компанията на Мартин Профиров, Рали Велинов, Александър Кирилов и Милена Генева, в подкрепа на новото парче „Memories”.

За финал бе представено и официалното ново видео, което подобаващо завърши морския пейзаж в унисон с шезлонгите, предвидени за публиката от организаторите на Sofia Summer Fest.

Заснет на остров Света Анастасия от режисьора Георги Спиров, клипът пренесе публиката на магично място, където спомените са живи и където винаги можем да избягаме за утеха и приятелска подкрепа.

Аудио обработката е дело на Симеон Славчев, който миксира и целия дебютен албум на Светлана („Tomorrow” 15.11.2020г).

“Memories” вече може да бъде видяна и чута в интернет, а вокалистката на SEVI загатва, че работи по следващ солов албум.  Дебютният “Tomorrow” пожъна голям успех и вече се разпространява в цяла Европа от италианския лейбъл IRD International Records.

Междувременно певицата не спира и с изявите с бандата и съвсем скоро ще можем да видим SEVI на няколко фестивални дати в страната. Музикантите работят и по следващ албум, който ще е номер 4 в историята на бандата.

Текст: Мила Иванова

Снимки: Георги Сивилов ( 8th Colour )

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото