Родните OVERHOOK ще подгряват за ASHES OF ARES

BGTSC представя: Родните OVERHOOK, които ще свирят преди ASHES OF ARES. Концертът ще се състои този четвъртък, в столичния клуб Mixtape5, при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
19:45 часа – Overhook
20:45 часа – ASHES OF ARES
22:15 часа – Очакван край на концерта

OVERHOOK са млада формация от София. Групата е създадена през 2021 година и до момента има издадени два сингъла и готов материал за първи авторски албум, който се очаква да излезе в края на тази есен. Сингълът „Broken“ е победител в месечната класация на Reynaers Рок Трамплин по Радио Z Rock за месец февруари, а вокалиста на групата Никола Стоянов (Nick St.) се представи страхотно и бе полуфиналист в IX-ия сезон на “Гласът на България”. Млада група с обещаващо бъдеще, не ги пропускайте!

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Списъкът с песни за това шоу ще се състои не само от авторски песни на двете групи, но и класики от легендарния период на Мат Барлоу в ICED EARTH!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а можв да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото