Приказката от BODOM приключи завинаги

Годината едва започва, а някой горе бърза да ошета. Тежка новина достигна до всички фенове на метъл музиката. Приказката за децата от Bodom достигна своя финал и премина във вечността.
Един от най-известните китаристи в света, Алекси Лайхо, почина. Музикантът, известен най-вече като фронтменът на Children Of Bodom, почина в дома си в Хелзинки, Финландия, миналата седмица. Лайхо страдаше от дългосрочни здравословни проблеми през последните си години.

Изявление от Bodom After Midnight:
С натежали сърца и голяма тъга трябва да съобщим за смъртта на Алекси Лайхо. Ние сме напълно съсипани и съкрушени от внезапната загуба на нашия скъп приятел и член на групата. Нашето съвместно пътуване като група едва бе започнало, така че няма думи, които да опишат шока и бездънната скръб, които всички ние изпитваме.
Нека душата му почива в мир, завинаги ще ни липсва. Обичаме те, братко.
Нашите най-дълбоки съболезнования към семейството му. Понастоящем няма да даваме допълнителни съобщения или интервюта. Молим Ви да уважите нуждата ни да преживеем тази ужасна ситуация в личния живот.

Благодарим ви за разбирането и подкрепата.

Почивай в мир!

 1. #1 написан от Lily Bravo (преди 3 години)

  Everytime I die

 2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

  Харесвам Children Of Bodom,особено първите им албуми.Това е една от групите която съчетаваше в перфектна симбиоза няколко стила на метъл музиката по перфектен начин.Справяха се убийствено във вплитането на адски бързи и агресивни пасажи с мелодични и неокласически такива.Според мен лично бяха от групите които събудиха интереса към метълът в мрачните и позагубени за стилът години през 90-те…И съответно завладяха нови фенове към себе си и стилът като цяло.На живо като ги гледах даваха всичко от себе си и виждах пламъкът който носеха в душите си отдадени на своето изкуство.Бяха наистина концертен звяр…А Alexi Laiho беше самороден талант и като композитор и като китарист/вокалист.Но да не забравяме и отпечатъците които остави върху албумите на Sinergy…Стара школа първичен хеви метъл…с невероятен заряд…И за мен може би най-важното му участие извън Children Of Bodom е в извратените богохулници от Impaled Nazarene и мракобесието наречено NIHIL.Всички знаехме за това,че обичаше да гали стъклото и проблемите в здравословен аспект причинени от алкохолните воини.Не знам дали причината за смъртта му е болест получена от злоупотреба с алкохол,но съм обеден,че течният дявол е спомогнал за неговото отлитане….Унищожавайки бавно неговото тяло-храм…За изстрадалата му ДУША.И драмата е,че всички отдадени на нашата МУЗИКА-СВЯТ имаме склонност към галене на небцето с алкохолни течности.Жътварят от Бодом прекалено рано прибра при себе си своят разказвач.Престъпно млад беше да отпътува от този свят…Да музиката която създаде ще продължи да живее и вдъхновява,но все пак линията за продължаване на музикалният космос е прекъсната.Поредните не изсвирени рифове и сола…R.I.P….До шепнещият силует на ЖЪТВАРЯТ…И бледите дълбини на езерото БОДОМ…

 3. #3 написан от Анонимен (преди 3 години)

  Ебаси майката…
  Ебаси гадостта…
  Много лошо…

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото