Последни новини за концерта на FLESHGOD APOCALYPSE и OMNIUM GATHERUM

Дългоочакваният концерт на FLESHGOD APOCALYPSE и OMNIUM GATHERUM  ще се състои този петък, 21 октомври 2022 година в клуб Mixtape 5. Концертът е част от мащабно европейско турне с 28 дати!

Програмата за вечерта е следната:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа – OMNIUM GATHERUM
20:50 часа – FLESHGOD APOCALYPSE

Преди и след концерта музикантите ще се хранят с храни достъпни за населението на България, а напитките ще са тези, които всеки би могъл да си позволи и намери.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Предстои ни страхотна вечер и банди, които не виждаме често у нас!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на
EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

В момента билетите са на цени от 40 лева.
В деня на шоуто и на място в клуба ще се продават по 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Политика за допускане на малолетни и непълнолетни на gigs@mixtape5.com

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“, подкрепящи Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото