Подробности за концерта „60 години Кольо Гилъна“

Три емблематични банди – „КГБ“, „Ревю“ и „Уикеда“ ще разтърсят летния клуб „Строежа“ (над стадион Юнак) на 12 юни на открито с весел празничен концерт „60 години Кольо Гилъна“. Зрелищното събитие ще продължи над 3 часа, в които феновете ще видят и чуят „КГБ“ (Кольо Гилъна Бенд) точно 10 години след последното им свирене на клубна сцена.

Билетите за концерта „60 години Кольо Гилъна“ на 12 юни вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg и техните партньори. Цената на първите 100 билета е 25 лв., след това ще се продават по 30 лв., а на самата дата и на място билетите ще са по 35 лв.

Вратите на летния клуб „Строежа“ ще бъдат отворени в 17:00 ч., а началото на купона е предвидено за 18:00 ч.

„Не съм празнувал 25, не съм празнувал и 2 х 25, но 60 е друга бира – баш е време за купон! На тези години може и да е за последно!“, смее се Кольо Гилъна, който кани всичките си фенове на рожден ден и то какъв!

Начало на празничната вечер под наслов „60 години Кольо Гилъна“ ще дадат музикантите от „Уикеда“ с едни от най-обичаните от феновете песни, като „А ние с Боби двамата пием кафе“, „Уиски с фъстъци“, „Сканархия“, “Любовна песен“, „Мариана“ и много други. Веднага след тях на сцената ще стъпят и „Ревю“, за да поканят гостите „Под шарената сянка“ и заедно да пеят и танцуват с „Ала-бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“, „Закуска“ и още много знакови парчета. От Кольо Гилъна и „КГБ“ също може да се очаква само най-доброто, на което са способни, а именно (без)-ценното им творчество събрано в албума „Swing time”. А това означава безкомпромисни хитове като „Безделник“, „Белият шлифер“, „Всичко коз“, „Розов кадилак“ и още много, много песни за купон.

Пънк-рок-суинг групата начело с Кольо Гилъна няма да пропусне да изпълни и някои от най-ефектните парчета на „Контрол“ с оригинално вокално звучене и нови аранжименти.

За повече подробности последвайте събитието във фейсбук тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото