ОСТАВА с голям концерт на 10 ноември в Лондон

Една от най-обичаните български банди – ОСТАВА, ще представи за първи път в Лондон последния си албум КИСЛОРОД – на 10 ноември в клуб The Garage. Феновете на групата ще се срещнат отблизо с „великолепната петорка“ в лицето на Свилен Ноев, Георги Георгиев, Боян Петков, Алекс Марбург и Даниел Петров от ОСТАВА, а преди тях, ударно начало на концерта ще дадат момчетата от INNERGLOW.

Билети за събитието на 10 ноември в лондонския The Garage се продават с пълна сила ТУК.

Повлияна още при създаването си от британския индирок, ОСТАВА е от малкото български групи, която в продължение на повече от 30 години продължава да създава музика без почивка и да бъде вярна на своя стил. Автентична, искрена и докосваща, музиката на ОСТАВА има своето специално място в музикалната история на България и в сърцата на хилядите им фенове.

В Лондон ще повторим сет-листа от големия концерт на ОСТАВА от края на лятото и това ще бъде първото представяне на „Кислород“ пред феновете ни в Лондон“, споделя с вълнение Свилен Ноев.

В клуб The Garage публиката ще чуе най-свежите хитове от албума като – „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“, а Свилен и компания едва ли ще пропуснат да изпълнят и превърналите се в задължителни – „“Шоколад“, „Океан“, „Мъничко човече“ ,“Бесен“ „Внимание“ и още от най-обичаните парчета на бандата през годините.

Присъединете се към събитието във Facebook тук.

Билети можете да намерите тук.

Веднага след Лондон, на 18 ноември ОСТАВА ще забият и в емблематичния клуб СТРОЕЖА в София, който скоро ще отвори врати на ново място – ул. „Георги С.Раковски“ 116.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото