ОСТАВА отбелязват 29 години на сцена

На 02-ри септември, една от емблематичните българските банди Остава ще отпразнуват 29 години на музикалната сцена, с ежегодния си голям концерт в клуб „Маймунарника“, в Борисовата градина. За този рожден ден от издателство Scribens решиха отново да зарадват феновете им, като подготвиха едно прекрасно печатно издание „Остава / думите“, събрало в себе си всички текстове на групата в поетичен формат. Заглавията на песните са написани на ръка от Свилен Ноев и Георги Георгиев. Книгата съдържа всички официални издания на Остава, подредени в хронологичен ред с включени три сингъла от предстоящия им албум. „Остава / думите“ допълва издадената преди две години биографична книга „аз | Остава“ (Scribens Acoustic, 2019), а оформител на корицата и тялото е отново Антонина Георгиева. Официалното представяне на книгата ще бъде в Маймунарника, където всеки ще може да си я закупи с автографи от Свилен, Жоро, Даниел, Алекс и Боян и подарък картичка.

В 2-часовия сет лист на бандата, освен големите им хитове, момчетата ще включат и няколко нови песни от предстоящия си нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през идната пролет.

Тази година Остава поканиха A.L.E.K.S. от последния сезон на „Гласът на България“ и младата и талантлива Vianne, за да подгреят публиката преди тях.  Не за първи път групата подава ръка и подкрепя по-млади и ново изгряващи артисти, като споделя сцената си с тях и ги представя пред публиката си.

A.L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си албум „Late Night Thoughts“, който е наситен с любовта на младия певец към различни стилове, които умело е съчетал в проекта си – соул, р‘н‘б и поп.

Vianne e съвсем нов артист за родната публика. 17 годишната българка е родена в САЩ, учи в British and Irish Modern Music Institute, където са завършили много от популярните поп звезди и вече има 4 авторски песни, които ще чуем на живо в  Маймунарника. В момента работи по дебютното си EP и снима клипове към два от синглите си.

По време на събитието, феновете ще имат възможност освен книгата да си закупят също и тениски на Остава, в два чисто нови дизайна.

БИЛЕТИ за концерта на цена от 25лв., могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената в деня и на място цената ще бъде 30лв.

Събитието във FB:

София –  https://www.facebook.com/events/394576118643928

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото