Нов сингъл и видео от ENDEZZMA

Броени дни остават до излизането на “The Archer, Fjord and the Thunder”, така очакваният трети пълноформатен албум на норвежките блекове ENDEZZMA, Dark Essence Records предоставя още един поглед в тъмнината, която те толкова умело създават с издаването на нов сингъл на песен от албума, заедно с придружаващо видео.

Сингълът, озаглавен „Wild Glorior Death“, може да бъде стриймван или изтеглен на:

https://darkessencerecords.fanlink.to/Endezzma_Wild-Glorior-Death, а видеото можете да гледате по-долу.

Групата посочва, че с мощното изграждане до кулминацията, видеото е идеалният визуален акомпанимент на песента:

„“Wild Glorior Death” е истински манифест и реална порта към сърцевината на митичната и философска дълбочина на албума. В тази песен ще намерите основната битка за сила, необуздани сили и необвързан мрак. Възторг от потискащ звуков блясък, визуализиран от видеото, което следва песента. Пътуването се изгражда чрез истинска, яростна и епична буря и през гръмотевиците слушателят ще усети, че песента представлява повратната точка в сюжетната линия на албума. Стрелецът претендира за своя трон чрез “Wild Glorior Death”“

“The Archer, Fjord and the Thunder” ще излезе на 22 януари и ще се предлага в Digipak CD, дигитален и LP формат, с плакат А2, включен във виниловата версия. Вече е достъпна за предварителна поръчка от следните адреси:

Уеб магазин: https://www.darkessencerecords.no/shop/
Endezzma bandcamp: https://endezzma.bandcamp.com/releases

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Сатаната и древните ще се възкачат на гарвановият ТРОН…Белези жадни за прорезни рани.Катакомби в ужас и паяжина обгърнала тунелът на шептящото съзнание.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото