Нов проект на RockSchool помага на 10 български артисти

RockSchool обяви новата си програма в подкрепа на българските изпълнители – Музикален Акселератор за Млади Артисти. Тя ще предостави възможност на 10 артиста безплатно да запишат и продуцират професионално своя авторска песен, към която ще бъде заснет и студиен видеоклип. Участниците ще преминат и през еднодневен обучителен семинар с професионалисти от музикалната индустрия, с цел придобиване на нови умения и знание за развитие на тяхната музикална кариера.

RockSchool отправя покана към всички соло музикални изпълнители и групи, които създават авторска музика да кандидатстват в програмата. Няма възрастови, полови, географски или жанрови ограничения за участие. Важна е единствено тяхната силна мотивация да се развиват професионално и да имат демо на нова песен, с която да работят по време на акселератора.

Кандидатстването в “Музикален акселератор за млади артисти” е отворено до 30 април 2021 в официалния сайт на програмата: https://urbanhouse.bg/bg/mama-project. Избраните участници ще бъдат обявени в началото на месец май, а готовите песни ще бъдат официално представени през месец септември тази година.

По време на реализирането на програмата ще бъде заснет кратък документален филм с кадри от всеки етап. Така всеки ще може да види какъв път изминава създаването на една нова песен от идея до завършен продукт. Филмът ще бъде достъпен свободно онлайн с цел вдъхновение на други музиканти.

Проектът се осъществява с подкрепата на Столична община (програма Култура).

Относно RockSchool

RockSchool е най-голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други инструменти. Ние развиваме музикалното образование и култура в България и предоставяме иновативни възможности за развитие за всички, които искат да израснат в сферата на музиката.

Други наши проекти са:

  • The Stage – зала за събития, в която се провеждат образователни лекции и работилници, репетиции, музикални рождени дни и концерти
  • Urban House – професионално звукозаписно студио, което предоставя и стипендии за продукция и запис на талантливи артисти
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото