След по-малко от месец новият албум „Evil Summons Evil“ най-накрая ще бъде издаден! След 12 години Deviser са готови да представят новия си албум, който може би ще бъде най-важният в кариерата им!

Тази година се наблюдава ударно раздвижване на блек метъл сцената в южната ни съседка, а тя винаги е имала забележителни групи, които да ни зарадват.

Последователите на Deviser по целия свят, които все още смятат ранните им издания за скрити скъпоценни камъни в колекциите си, са в лудост тази година, защото очакването най-после свършва. На 10 февруари чрез Hammerheart Records, ще бъде издаден дългоочакваният пълноформатен албум “Evil Summons Evil”.

Продуциран от талантливия Psychon от Septicflesh, който е отговорен за миксирането и мастеринга на албума и записан изключително в Soundabuseproductions в Атина.

Смятани за едни от значимите групи в историята на европейския блек метъл Deviser е дълготрайна ценност за ценителите на жанра. Зовът на злото идва да помрачи цялата земя този февруари чрез изданието на Hammerheart.

Обложката на албума е на Kris Verwimp (Arch Enemy, Marduk, Immortal), включва участието на гост-музикантите: Heljarmadr (Dark Funeral/Gra), Efthimis Karadimas (Nightfall) и Androniki Skoula (soprano/Chaostar).

Обложка и трак лист:

1. Death Is Life Eternal
2. Cold Comes the Night
3. Absence of Heaven
4. Tenebrae
5. Of Magick
6. Evoking the Moon Goddess
7. Where Angels Fear to Tread
8. Sky Burial
9. Serpent God
10.When the Lights Went Out