Ново издание от KATATONIA

Шведските меланхолици Katatonia ще пуснат на пазара ново издание. Няколко месеца след появата на бял свят на единадесетия им студиен запис, квинтетът от Стокхолм ще издаде концертния албум „Dead Air“.

Благодарение на непредвидимата глобална обстановка, връхлетяла ни през годината, и в резултат на която осъществяването на предвидените турнета се превърна в нещо неосъществимо, Katatonia направиха интимно „lockdown“ шоу, което бе излъчено на живо от студио Gröndahl в Стокхолм на 9-ти май. „Dead Air“ предлага на феновете 88-минутен сет, включващ 20 песни от богатия и знатен репертоар на групата, простиращ се в две декади прогресивен мрак, като освен това представя на живо и три от песните от актуалния албум „City Burials“.

Anders Nyström споделя: „Поради огромния интерес, сме горди да потвърдим, че нашият „lockdown“ стрийм от Gröndahl по рано през годината ще види и физическо издание, чрез което ще можете да преживеете отново 20-те най-желани песни, подбрани със специално гласуване от нашите фенове по света. Тази изключително специална вечер, състояла се на 9-ти май, завинаги ще остане в нас като спомен за нещо колкото странно, толкова и фантастично, така че наистина бе съществено важно да я направим достъпна като нещо, което ще можете да докоснете и притежавате завинаги“

Списъкът с песни съдържа буквална селекция от любими песни на феновете, подбрани специално от феновете, превъзходно флиртуващи с класики като „My Twin“ и „July“ и вълнуващото великолепие на „Lacquer“.

Записът, смесването и допълнителната студийна инженерна работа е движена от David Castillo, а изпълнението на групата е филмирано от Blackbox Video.

И този път артуъркът е поверен на дългогодишния им художествен партньор Travis Smith.

„Dead Air“ излиза на 13-ти ноември в специално издание от три диска (2 аудио и 1 DVD), двойна гейтфолд плоча и на дигиталните платформи чрез Peaceville.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото