Норвежката хеви метъл банда TOMORROW’S OUTLOOK ще работи отново с китариста и продуцент Roy Z (Bruce Dickinson, JUDAS PRIEST, HALFORD, TRIBE OF GYPSIES). Това обяви в кратко емоционално видеообръщение, което може да гледате по-долу, основателят, мениджър и ко-композитор на групата Trond Nicolaisen:

„Здравейте! Имаме голяма новина за вас! По пост-продукцията и смесването на новия ни албум „Black Waves“ ще продължим да работим с нашия добър приятел Roy Z. Roy е продуцирал едни от най-любимите ни албуми с участието на Bruce Dickinson и също така е работил с Rob Halford, JUDAS PRIEST, HELLOWEEN, Yngwie Malmsteen и нашите добри приятели АРИЯ. Музикално все още сме на същото ниво, но възлагаме големи надежди на Roy да отведе албума до следващото ниво. Освен всичко друго, той свири на китара в 5 от песните. Очаквайте подробности!“

„Black Waves“ е първият запис на настоящият състав на групата, който включва Tony Johannessen (вокали), Øystein Kvile Hanssen (китари), Valentino Francavilla (китари), Andreas Stenseth (бас) и Owe Lingvall (ударни). Атрактивната обложка е изработена от талантливия словашки художник Rado Javor. Изданието трябва да види бял свят в средата на 2021 г.

Съдържание:

Eventide
Oceans of Sadness
Black Hearts and Roses in Snow
Black Waves
Silver Ghost
Wait For The Sun
Procession To Pikeholme (Instrumental)
Lament of the Damned
When Falls The Axe
The Monument
The Calm (AРИЯ cover)