Новини от DESTRUCTION

В разговор с финландеца Janne Vuorela (цялото интервю може да чуете по-долу) лидерът на DESTRUCTION Schmier сподели някои новости, свързани с предстоящия албум на бандата. Попитан дали групата е използвала принудителната пауза заради пандемията от COVID-19 за писане на нов материал, музикантът отговори:

„Дълго време не бях готов. А миналата година дори не се опитах да мисля за нов албум. Но в началото на тази година се почувствах мотивиран за това. След livestream концерта седнах и започнах да пиша нови неща. И през февруари започнахме да записваме първите демота и всичко останало. И оттогава сме в студиото.

Утре (б.пр. – днес) ще отида в студиото, за да довърша смесването. Така, че до края на август албумът ще е готов, миксовете – също, и съвсем скоро ще пуснем първия сингъл. Но официално творбата ще се появи на пазара следващата година. От лейбъла ни казаха, че не е рентабилно да издаваме цял албум сега, много групи го направиха и го правят. Но ще пуснем няколко сингъла, за да подскажем на феновете да очакват новия ни албум. Написахме много страхотни парчета и мисля, че първата от тях ще види бял свят след 2 или 3 седмици, на 19-и август.“

Относно ситуацията в групата, на 30-и юли Schmier публикува във Facebook следното съобщение:

„Да, коронавирусът влияе по странен начин. Получих няколко съобщения с въпроса защо свирихме с различен китарист в Австрия на Area 53 Festival и разбирам загрижеността ви. Доколкото знам, Mike (Sifringer) е добре. Благодаря, че пишете и питате! Е, той всъщност не отговаря на имейлите ми; комуникацията е трудна в този момент, така, че не съм сигурен как е. Имаше проблем, който доведе до решението да продължим без него засега, през август ще пуснем изявление, обясняващо ситуацията.

Намирам се в трудната ситуация да ръководя група по време на пандемия. Бяхме много продуктивни и вече записахме новия албум и сме напълно уверени и готови за предстоящите фестивали. Моля, разберете, че това е супер трудна ситуация за мен и ще публикуваме изявлението, когато всички неща бъдат изяснени (плановете са това да стане на 19-и август). Независимо от това, DESTRUCTION ще продължи да мачка до смъртта!

Съжалявам за тези неприятни новини, но това не бе мое решение. Той реши да напусне групата. Очаквайте официалното изявление съвсем скоро!“

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    Ако Mike е вън от Destruction,то тогава това НЯМА да е същата банда!Единственият оригинален член на групата който участва във всичките им записи и сега да е извън борда.Със сигурност ще остави горчивина в много от феновете.Дано нещата се оправят и това да е само временна криза.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото