Нова песен на ЕКЗИТУС

Група ЕКЗИТУС пусна петия сингъл от предстоящия си албум. Песента се казва „Двама“ и вече е налична в платформите за стрийминг. Публикувано е и текст видео към парчето.

Това е, може би, първата ни песен, която е чисто позитивна“ – споделя Андро Стубел – създател на групата и автор на музиката и текстовете. Той допълни, че постпродукцията на песента е отнела доста време, но резултатът си е струвал усилията.

Вокалистът и басист Пламен Кирков припомни, че преди доста години са правили демо на песента,  която тогава е звучала като дует – с мъжки и женски вокали. „Тогава не успяхме да осъществим тази идея, но на някой бъдещ лайв може и да пробваме“ – каза Пламен.

Песента е записана в студио „Балканджи“, смесена е от Мирослава Дукмеджиева, а мастерингът е дело на инж. Кирил Янев.

От групата съобщиха, че приключват работата по новия албум на Екзитус, а вероятната дата на издаване е в края на месец май 2022 г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото