Лятото на ALI

Графикът на рокендрол бандата включва самостоятелни и фестивални участия през летните месеци

ALI пренасят космическата си енергия в центъра на София в Маймунарника в Борисовата градина на 13-и юли, събота. Летният столичен лайв на рокендрол бандата идва за силен тласък на втората половина на сезона и като старт на поредица от концерти за ALI.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticket Station.

Освен датата в София, ALI имат в графика си още един самостоятелен концерт – в Бургас в Barabar на 8-и септември. Изпълненията им са част и от два летни фестивала – най-мащабния фест за рок и метъл музика в България Hills of Rock 2024, където ще свирят на сцената на Строежа на 25-и юли в Пловдив и на 6-и септември на независимия фестивал за българска музика Rebel Rebel By The Sea във Варна. Следете социалните мрежи на групата за актуална информация за всички концерти.

Софийският концерт е един от последните за момчетата преди големия взрив – дебютния албум на ALI, който предстои да излезе наесен. Феновете, избрали да прекарат лятната вечер на 13 юли в Борисовата градина с музиката на ALI, ще бъдат и сред първите, които ще получат интересни изненади – възможност за предварителна поръчка и sneak peek към дългоочаквания дебют.

Билетите за концерта в Маймунарника на 13-и юли са вече в продажба в мрежата на Ticket Station на цени от 25 лв., а в деня на събитието и на място ще бъдат по 30 лв. Деца до 13 години влизат без билет. Събитието във Facebook е тук.

 

ALI са: 

Али Абдала – вокали и китара 

Емил Доков – беквокали

Калоян Димитров – бас китара

Петар Шварц – китара

Антони Иванов – китара

Орлин Станчев – барабани

Ресурси:

@Spotify ALI

@Bandcamp ALI

@Facebook ALI  

@Instagram ALI

@Soundcloud ALI

@Youtube ALI

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото