Концерт на MAGNETIC и SICKRED „При Черепите“

Този петък, 23-и септември, столичните банди MAGNETIC и SICKRED ще направят общ концерт. Събитието ще се състои в клуб „При Черепите“.

MAGNETIC е създадена от барабаниста Румен Минечев през 2012 г. Групата е от София, като стилът е nu metal, prog core. Magnetic продължават да работят по предстоящия си албум, който е планиран да бъде издаден на пролетта на 2023г. Групата има участия на „Way to Fear Festival“ в Румъния заедно с групи като Katatonia и Within Temptation, Posada Rock в началото на септември тази година, като делиха една и съща сцена с като Venom, Persefone, The Haunted, Paradise Lost, The Exploited. Миналата година (2021) Magnetic сподели сцена с Epica, Therion, Eluveitie и други групи като част от Maximum Rock Festival 2021 в Румъния. Групата беше съпорт на Annihilator в Румъния.

https://www.facebook.com/magnetic.metal

SICKRED е група от София, ориентирана към алтернатив метъл звученето. През март 2015 г. е готов първият им запис – „Sick As You“. В началото музикантите са фокусирани върху създаване и записване на собствени песни и нямат концертни изяви. Концертният им дебют е през ноември 2017 г. в столичния клуб „Три уши“. През 2020 г. започват записи за дебютния си албум. Албумът озаглавен „This Sick Redemption“ е пуснат в стрийминг платформите през март 2022 г.

https://www.facebook.com/SickRed1

Начало: 20:00 часа

Вход: 10 лв.

За всеки, който присъства, ще има подсигурена изненада.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото