Концертът на U.D.O. е тази неделя

Неуморният Удо Диркшнайдер и компания пристигат в София само след два дни!

Поредният концерт на немските метъл машини U.D.O. у нас ще се състои на 31 март в зала „Христо Ботев“ и е част от световното турне на групата в подкрепа на 18-ия им студиен албум, носещ името ‘Touchdown’.

На сцената преди тях ще видим супер интригуващата британска хеви метъл банда TAILGUNNER.

Ето и графикът за вечерта:

18:30 – Отваряне на вратите

19:15 – TAILGUNNER

20:30U.D.O.

Бандите са подготвили страхотни мърчъндайз продукти, които феновете ще могат да закупят от мърч зоната пред входа на залата. Както винаги на разположение ще има и няколко бара за напитки.

Последни бройки билети за концерта на U.D.O. със съпорт TAILGUNNER на 31 март 2024 г. в зала „Христо Ботев“ все още могат да бъдат закупени чрез мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цена от 80 лв.

В случай че има останали налични, билетите в деня на концерта ще са на цена от 90 лв., като ще се продават и на място на касата на залата.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото