Концертът на STONED JESUS се отлага за октомври

Временни усложнения налагат на стоунър/прог рок бандата Stoned Jesus да пренасочи балканското си турне за своята 15-годишнина от април за октомври. Това засяга и софийския концерт на украинците, който трябваше да се проведе на 11 април в клуб Mixtape 5. Турнето вече е пренасочено и новата дата за концерт на Stoned Jesus в София е 3 октомври, отново в клуб Mixtape 5.

От групата поднасят извинения на феновете си, които очакваха концерта си и обещават силен и вълнуващ реванш наесен. Ето и съобщението от Stoned Jesus:

„Скъпи фенове в България и Гърция!

Значими промени се случват в лагера на Stoned Jesus и нямаме търпение да ви разкажем по-късно за тях. На етапа обаче това означава, че нямаме друг избор, освен да преместим първите четири дати от турнето по повод нашата 15-годишнина от началото на април за началото на октомври.
Молим за момента да запазите търпение, преди да разкрием подробности, докато се справяме с някои непредвидени предизвикателства. Искаме да ви уверим, че това не са проблемите, които ни накараха да отменим всички наши планове за турне през 2023 г.
Благодарим ви от сърце за вашето търпение, разбиране и подкрепа! Ще се видим малко по-късно тази година, StJ

 ПП: За всички, които очакват да ни видят във Франция, Испания, Германия и Португалия – не се притеснявайте, по-късните дати остават в календара.

Нашите Mayak също потвърдиха, че остават част от шоуто и ще ги видим на една сцена със Stoned Jesus на 3 октомври.

Закупените билети за концерта ще важат без презаверка за новата дата. Феновете, на които тя не е удобна и желаят да ги върнат, могат да го направят в системата на bilet.bg, като изпратят мейл до help@bilet.bg. Срокът за връщане е до 11 април.

За повече подробности, следете събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/922967355476645/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото