Концертът в памет на Клиф Бъртън се отлага за този петък, 30 септември! Влошаващите се атмосферни условия и повишаващата се опасност от бури тази вечер налагат промяна в датата на провеждане. Мястото остава същото – откритата сцена АРЕНА СОФИЯ, столичен колодрум Сердика в Борисова градина.

Издадените билети важат без презаверка, а всеки закупил си билет на цена от 25 лева на 27-ми септември ще получи талон за безалкохолно или бира по избор от баровете.

Програмата за вечерта остава същата:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа – HAMMERHEAD(BG)

            Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на място през телефона.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да получите и на място преди събитието.

 Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

 По време на програмата, присъстващите ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Предстои много специална вечер под откритото небе!

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и професионалните организатори на събития BGTSC.