Концертът на ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN и FROM HELL се отлага

BGTSC съобщава: Поради непреодолимата ситуация с COVID-19 и съществуващите рискове, турнето на ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN И FROM HELL се отлага за 2022 година!

Скоро ще обявим и новата дата за София, която ще е през февруари 2022 година, отново в клуб Mixtape 5!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Ивентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, магазини На Тъмно, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 40 лева.

Всички закупени билети ще важат без презаверка!

Ако новата дата не Ви е удобна от сряда, 24 февруари, до края на месец август 2021 година започва да тече следната процедура за връщане на билети:

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31 август 2021 година

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

  Едва ли има изненадани…Сега е време капутите да си продадат маските и ваксините.А унищожавайки културата превръщането НИ в кротки овце е най-лесно…Време е да ни стрижат щом позволяваме…Добре дошли към новото робство,независимо дали го осъзнаваме или не…

  • #2 написан от Rockfan (преди 3 години)

   Точно казано! Напълно съгласен.

   П.П. „Новото робство“ все повече хора (и по-бързо) надявам се да почнат да го осъзнават (иначе- жална им/ни майка!). Има само един особен вид, „пещерни протеи“ се наричат, подвизават се в онзи сайт с име на песен на Дио 😀 – те си живуркат в няк’ъв техен идеален свят, дето нямат нужда от концерти и култура (напълно достатъчно им е и това осмисля и целият им „живот“, само от сутрин до вечер да се кланят на св. Ковид 😀 )…

   П.П.П. И айде, ако някой от тия „пещерни протеи“ дойде тук (малко ме съмнява, че ще го направят, де) и почне да ми прави изречения, да ми отговори само на един въпрос. Колко човека пострадаха (и въобще- имаше ли масово измрели по улиците) след концерта на U.D.O. в Античния миналата есен?

 2. #3 написан от Tutur (преди 3 години)

  Недко ви е заебал да словоблудствате в тоя сайт и немате спирачки, Мастерче 😀

  • #4 написан от Rockfan (преди 3 години)

   Яяяяя, един „пещерен протей“ изпълзял от бърлогата 😀 … Шшшш, алоу, айде не си губи ценното време с наш’те словоблудтства, ами бЕгай да пуснеш тАлАвизора, почва брифинга 😀 (първо шъ ти кажат колко е страшна, невиждана и к’вото още е там „пандемията“, а после и шъ ти наредят как да си живееш животеца 😀 )… Сигурен съм, че обичаш да те командват и да доминират над теб (хъ-хъ). Палавник 😀 !

   П.П. Ми да, „Мастъра“ звучи гордо- със здраве си го нося никнейма 😀 (заедно и с този, „Rockfan“ 🙂 )…

   П.П.П. Не ми отговори на въпроса за Удо и Античния…

   • #5 написан от Tutur (преди 3 години)

    Бъркаш ме с някой… За Удо и Античния никога не съм имал мнение – нито съм бил, нито ще бъда. Иначе ме кефят любимите ти протеи 😀

    • #6 написан от zloba1 (преди 3 години)

     Артура ни насмете, че се заговорихме за ЖИВА ПРИРОДА и ние сега сме се отдали с цялата си тежест и сила Нежива Ракия 🙂

     Чакаме да му мине и после пак я почваме тая Живата П…

     • #7 написан от Анонимен (преди 3 години)

      Той па Артур като почне да насмита – нема що 😀 Пиши си за живата природа, мани я тая умрела рикия 😀

 3. #8 написан от Филипов (преди 3 години)

  За съжаление и цялото турне на Helloween. Заминава за 2022.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото