Концертът на легендарните VIO-LENCE е утре

Концертът на VIO-LENCE и Terravore, който ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ този петък ще се проведе при следната програма:

19:00 часа ще отворят вратите за посетители
20:00 часа Terravore
21:00 часа VIO-LENCE

Основателят и вокалист Шон Килиън води със себе си барабанистът на Exmortus Адриан Агилар, китариста на FUELED BY FIRE Марио Салседо и Макс Мейхем EVIL INVADERS, който ще е на баса в тази екстремна вечер!

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Предстои ни култов концерт, задължителен за истинските фенове!

Билетите можете да намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон

 

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус се зачитат като легални само когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото