Конкурс за тениска №15 на METAL HANGAR 18

Малко или много са петнадесет години?  Зависи за какво става въпрос. За нас те изтекоха някак неусетно, но и същевременно остава чувството, че правим това от цяла вечност. И ето, всички които ни следят отдавна, знаят че настъпи ежегодното изпитание на вашите креативни възможности – конкурсът  за дизайн на тениска METAL HANGAR 18 №15.
Предложенията за тишъртите може да са както едностранни така и с двустранен дизайн – лице и гръб.

Правилата са прости, повтаряме ги приблизително на всеки 365 дни: бъдете креативни, пуснете твореца, затворен във вас на свобода. Развихрете се, не ни жалете!
Отпред трябва да има логото ни (линк, от който можете да си подберете) и по някакъв начин вписана 15-ката и не задължително – „years„. Няма ограничение за големина. Гърбът –  оставяме фантазията ви да се вихри.  За предпочитане е едноцветния печат.

Ние от Metal Hangar 18 не се съмняваме, че много от вас отново ще опитат късмета си и ще се заемат със задачата да ни зарадват. Очакваме вашите предложения на мейла ни info@metalhangar18.com със subject „за ТЕНИСКИТЕ“.

Имате малко повече от месец – до 31.08.2022, когато всички получени картинки ще бъдат изложени за гласуване във Facebook страницата ни. От 01.09 до 05.09 ще може да избирате от тях с „Харесване„.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. Малко след това ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде, но не изцяло, с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим вашите усилия (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за петнадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и по възможност покана за един концерт до края на календарната година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото