Конкурс за тениска №13

Един от миналогодишните ни победители за дизайн

Ето че почти завършихме още една обиколка около Слънцето и след няколко месеца ще станем на 13 години (добутахме до тийн възрастта). Традиционно стартираме и конкурс, в който вие ще изпращате своите предложения за дизайн  на тениска №13 за METAL HANGAR 18.
Тази година можете да предлагате варианти за едностранен или двустранен печат (лице и гръб).

Правилата са прости: направете едно добро дело, бъдете креативни, пуснете на свобода твореца, затворен във вас.
Отпред трябва да има логото ни (линк, от който можете да си подберете) и по някакъв начин вписано числото 13. Няма ограничение за големина. Ако фантазията ви се вихри – направете и гръб. За предпочитане, но не задължително, е да е едноцветен печат.

Ние от Metal Hangar 18 не се съмняваме, че много от вас отново ще опитат късмета си и ще се заемат със задачата да ни зарадват. Очакваме вашите предложения на мейла ни info@metalhangar18.com със subject „за ТЕНИСКИТЕ“.

Имате почти един месец – до 30.08.2020, когато всички получени дизайни ще бъдат изложени за гласуване във Facebook страницата ни. От 31.08 до 07.09 ще може да избирате от тях, използвайки опцията „харесване“.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир какво допада на публиката ни. На 08.09 ние, хората, стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде, но не изцяло, с гласовете във Facebook, и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим вашите усилия (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за тринадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски. За съжаление, предвид настоящата ситуация, няма да можем да подарим и покани за концерт, както правим обикновено, но ще се опитаме да го изненадаме с друг интересен подарък.

Дерзайте!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото