Конкурсът за тениска №14 на Metal Hangar 18 продължава

Ежегодният тормоз над вашите креативни възможности тече вече трета седмица – конкурсът  за дизайн на тениска METAL HANGAR 18 №14. Остават десетина дни и ние сме нетърпеливи да видим с какво ще ни зарадвате този път. Знаем, че е лято и жегите не предразполагат към творческа дейност, но направете усилие – така се калява стоманата 🙂
Предложенията за тишъртите може да са както едностранни така и с двустранен дизайн – лице и гръб.

Правилата са прости, повтаряме ги приблизително на всеки 365 дни: бъдете креативни, пуснете твореца, затворен във вас на свобода. Развихрете се, не ни жалете!
Отпред трябва да има логото ни (линк, от който можете да си подберете) и по някакъв начин вписана 14-ката и не задължително – „years„. Няма ограничение за големина. Гърбът –  оставяме фантазията ви да се вихри.  За предпочитане е едноцветния печат.

Ние от Metal Hangar 18 не се съмняваме, че много от вас отново ще опитат късмета си и ще се заемат със задачата да ни зарадват. Очакваме вашите предложения на мейла ни info@metalhangar18.com със subject „за ТЕНИСКИТЕ“.

Имате време – до 31.08.2021, когато всички получени картинки ще бъдат изложени за гласуване във Facebook страницата ни. От 01.09 до 05.09 ще може да избирате от тях с „Харесване„.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. Малко след това ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде, но не изцяло, с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим вашите усилия (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за четиринадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за един концерт до края на календарната година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото