Концертът на WHILE SHE SLEEPS се мести в голямата зала на “Mixtape 5“

 След катоWhile She Sleeps Poster всички билети за обявения преди около 20-ина дни концерт на WHILE SHE SLEEPS се разпродадоха напълно, организаторите от Wrong Еvents споделиха тази сутрин, че поради големия интерес събитието се мести в по-голяма зала на столичния клуб “Mixtape 5“.

 Остават малко повече от 2 месеца до първото им гостуване в България. То ще е на 7 ноевмри в София. Билетите за концерта остават на същата цена от 20лв и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg. Събитието в Фейсбук е тук.

 WHILE SHE SLEEPS са английска метълкор група създадена през 2006 г. в Шефилд. Музиката им е повлияна от групи като THRICE, SLIPKNOT, FOO FIGHTERS, UNDEROATH, REFUSED, COMEBACK KID, GALLOWS и ALEXISONFIRE. Звукът на групата се отличава с ниско настроени китари, силни бас тонове, крещящи вокали и бърз ритъм на барабаните, понякога допълнени с мелодични китари и интерлюдии на пиано. Запитан за развитието между техния дебютен мини-албум и “This Is The Six“, китаристът Welsh твърди, че те не са променили драстично звученето си – „супер тежко, но освен това и твърде мелодично“.

 1. #1 написан от Desecration (преди 3 години)

  Той за там си беше още от началото, ама кой да ме чуе! Аман от пишман организатори!

  • #2 написан от Акцент (преди 3 години)

   Много е смешно да се търси сметка за такова нещо. Чист хейт без никаква мисловна дейсност. А Unearth знаеш ли кои са бе убитак? Свириха пред 100 човека…

 2. #3 написан от Анонимен (преди 3 години)

  Тъпънарчета-организаторчета, никой не ви търси сметка! Обидно е да бутате сериозни групи в малката зала и да си играете с нас!

 3. #4 написан от Анонимен (преди 3 години)

  Полудехте ли бе. Има продадени 100 билета сигурно.
  Голяма група хахаха и един мормот..

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото