AMARANTHE без Andreas Solveström

Шведите от Amaranthe обявиха преди броени минути, че отсега нататък Andreas Solveström няма да бъде част от групата. Вижте какво казват Елиз и компания:

След дълго обмисляне Анди реши да се оттегли от позицията на вокалист поради лични причини. Въпреки всичко, раздялата е абсолютно в духа на приятелството и няма наранени чувства. Анди ни е бил като брат през последните две години и половина – определено винаги ще е витална съставка в бандата. Пожелаваме му всичко най-добро и много успех в предстоящите начинания!

Коментарът на самия Андреас:

Времето лети толкова бързо. Имам още много да вкуся от живота и вече е дошъл моментът да го направя. Минахме през много за последните години – турнета тук и там, шоута в огромни зали и пред огромна публика – всичко това само за два албума! Много съм горд, че успях да бъда част от това. Сега, когато съм решил да продължа напред, искам да благодаря на групата за спомените. И на феновете, разбира се. Винаги ще ви нося в сърцето си. Надявам се в бъдеще пак да се срещнем!

Партиите на тежките вокали ще се поемат от Henrik Englund.

  1. #1 написан от Rada (преди 6 години)
    • #2 написан от valkyrja (преди 6 години)

      и аз така. но, нали знаеш – всяко зло за добро (:

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото