Коледният концерт на Tarja Turunen в София е тази неделя

Само два дни ни делят до мрачната коледна приказка, която финландската метъл богиня Таря Турунен ще представи пред българските си фенове.

Турнето ‘Dark Christmas 2023’ стартира именно в София на 3 декември в зала 3 на НДК. Таря е подготвила невероятен симфоничен спектакъл, а за изпълнението му тук ще съдействат струнен оркестър и хор, състоящ се от мъже, жени и деца, под ръководството на диригент Христо Павлов.

Достъпът до зала 3 ще е през централния вход на НДК, като на място посетителите ще бъдат насочвани как да стигнат до нея (ет. 7). Вратите на залата ще бъдат отворени в 19 ч., но касата пред нея ще работи от 18 ч. Стартът на концерта е точно в 20 ч., а на разположение за гостите ще има няколко отворени бара.

Билетите за VIP ложите са вече отдавна изчерпани, но в продажба все още има за правостоящата зона на цена от 70 лв.

В случай че има останали налични, билети ще се продават и в деня на концерта в мрежата на Bilet.bg (вкл. каси на Fast Pay и магазини „На тъмно“), Билетен Център НДК, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ и https://www.tickets.ndk.bg/, а от 18 ч. и на касата пред зала 3, като цената на билета в този ден ще е 80 лв.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет и с придружител, но не могат да бъдат настанени на отделно седящо място

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото