Китаристът Pustulus Maximus напусна GWAR

Китаристът Pustulus Maximus, чието истинско име е Brent Purgason, обяви, че напуска GWAR. Музикантът направи това с изявление в социалните мрежи. Ето какво гласи то:

„През последните 11 години имах честта и удоволствието да съм част от най-великата рокендрол банда в света. Днес обявявам, че напускам. 

Да се изявявам като Pustulus Maximus бе изключително приключение и ще бъда винаги благодарен за това. Искам да изразя огромната си признателност за цялата подкрепа, оказана ми от феновете през годините. Те бяха мили, щедри и ентусиазирани към групата и моя образ през цялото време и не бих искал дори да свиря пред по-велика фенска маса. Беше чест за мен да проливам кръвта си върху вас. 

Ще продължа да подкрепям GWAR. Тръгвам си в добри отношения с всички и винаги ще помагам, ако имат нужда от мен. Все още не знам до каква степен, но творческият ни живот все още е много свързан. що се отнася до феновете – надявам се да продължите да показвате любовта и ентусиазма си на групата и съм сигурен, че бъдещето ще е изпълнено с още повече кръв и зрелища. 

Напускането връща много спомени от преди години, а основният е обаждането от Dave Brockie, докато карах към къщи по Lakeside Avenue. Той крещеше по телефона: „Пич! Ти си в групата!“. Беше велик момент и сърцето ми се къса така, сякаш никой вече няма да получи такова обаждане. Това ми напомня, че като се присъединих,  бандата беше много различна и аз бях коренно различен човек. Хората се развиват и приоритетите се променят. 

От все сърце благодаря на членовете на GWAR, че ме поканиха не просто да свиря, а и да стана част от групата, да бъда приятел и брат. Щастлив, че бях с вас по много сцени в целия свят и бях подкрепен от най-трудолюбивия екип в индустрията. 

Мога да кажа още много неща и да разсъждавам върху тях, но ще приключа това изявление и ще ви оставя с цитат от текста на парчето „A Farewell To Kings“ на RUSH:

„When they turn the pages of history
When these days have passed long ago
Will they read of us with sadness
For the seeds that we let grow?
We turned our gaze
From the castles in the distance
Eyes cast down
On the path of least resistance“

С уважение,

Brent Purgason

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото