Интервютата на Хангара събрани в книга

Както правилно някои се досетиха, това беше ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА. Нямаме никакво желание (а и възможности) да се впускаме в това начинание, въпреки сериозната подкрепа получена във вчерашния ден от вас, за което огромно благодарим!

Нова инициатива, за която ние от Хангара работим в последните няколко месеца, вече почти е факт. До броени дни от печат ще излезе първата книга, в която авторите на медията са събрали своите около 300 интервюта. Заглавието на изданието, което ще бъде с твърди корици, е „Първите 300 от Хангара“ и ще се предлага изключително и само чрез сайта на Metal Hangar18 и чрез поръчка на специално създадената ни електронна поща – kniga300@metalhangar18.com.
В нея, освен взетите през последните над 15 години интервюта, ще можете да видите и редица фотографии от концерти, в които нашите фотографи са запечатали кадри от артисти свързани с текстовия материал.
Партньор на Хангара в това начинание е издателство „Потайниче“, които издават редица български автори. От 15 юни книгата ни ще се предлага и на сайта на издателството.
При поръчка до края на седмицата първите 100 от вас ще ползват отстъпка от 15% от коричната цена, която ще бъде 29.99 лв.
Няма да издаваме кои материали сме подбрали, а само ще споменем, че 1/3 от тях са с български изпълнители. Очакваме само, ако изданието се радва на успех, да подготвим и следващо такова в идните години.
Представяме ви снимката на корицата:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото