Днес започва продажбата на билети за 70000 TONS OF METAL 2023

Днес започва свободната продажба на билети за грандиозния метъл круиз зад океана 70000 TONS OF METAL 2023.

След двугодишна пауза, най-сетне фестивалът по вода се завръща през 2023-та! Догодина луксозният лайнер на Royal Caribbean “Freedom of the Seas“ ще стане арена на здрав хедбенг в периода между 30 януари – 3 февруари.

Своите каюти ексклузивно вече имаха възможността да запазят само и единствено т.нар. сребърни и златни пътешественици, т.е. феновете плавали един, три и повече пъти на борда на 70000 TONS OF METAL. Това те бяха поканени на сторят на 28-ми – за сребърните и 29 ноември 2022г. – за златните, като за целта им бяха изпратени специални уникани кодове. От днес, 30 ноември ще могат да вземат каюти и новаците, но места почти не са останали. Най-ниската цена за това удоволствие е $966.00 (без таксите) и е за място за един в четворна каюта. Маршрутът на голямата лодка за 2023-та е пристанището на Маями, Флорида The Port of Miami до остров Бимини на Бахамите.

За изданието през 2023г. за 70000 TONS OF METAL досега са обявени едва 26 от общо 60 банди. Това са:

NIGHTWISH
KREATOR
KAMELOT
DECREPIT BIRTH ULI JON ROTH
NOVEMBRE
ROTTING CHRIST
KORPIKLAANI
MÅNEGARM
INSOMNIUM
FALLUJAH
WARBRINGER
OBSCURA
OCEANS OF SLUMBER
MELECHESH
NIGHTMARE
EVERGREY
SIRENIA
JUNGLE ROT
FEUERSCHWANZ
ABYSMAL DAWN
VISIONS OF ATLANTIS
CYNIC
AMORPHIS
FRACTAL UNIVERSE
DESTRUCTION
DECREPIT BIRTH

Следете новини около събитието на официалния сайт https://70000tons.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото