Frontiers Music Srl представи първата авторска песен на сръбската хард рок формация THE BIG DEAL. Парчето се казва „Never Say Never“ и е налична в дигиталните платформи. Може да я достъпите от тук. Към композицията групата засне видеоклип, който може да гледате по-долу. 

THE BIG DEAL, включваща вокалистките Ana Nikolic и Nevena Brankovic (която е и отличен клавирист), предлага завладяващ динамичен звук, който би се харесал както на феновете на мелодичния рок, така и на ревностните хард рок фенове. 

„Never Say Never“ е първата брънка от предстоящия дебютен албум на бандата, създаден от екипната работа на китариста Srdjan Brankovic и Nevena, който се очаква да излезе през пролетта. Очаквайте подробности!

THE BIG DEAL се ражда, когато китаристът, композитор и продуцент Srdjan и Nevena (дипломирана певица и пианистка) се събират с певицата Ana Nikolic. Ana прекарва последните няколко години като вокалистка на местни банди, но след като среща Srdjan и Nevena, тримата влизат в студио, за да работят по някои песни. Докато разработват някои идеи, на Srdjan му хрумва да комбинира вокалите на Ana и Nevena в записите. След като записват няколко песни триото е повече от удовлетворено от резултата и така се раждат първите демо записи на групата. В крайна сметка музиката е представена на Frontiers Music Srl и компанията подписва със сърбите. Съставът е допълнен от барабаниста Marko Milojevic и вездесъщия Alessandro Del Vecchio (HARDLINE, REVOLUTION SAINTS и др.), който изиграва основна роля във връзката на формацията с лейбъла. 

Srdjan и Marko са членове на най-успешната сръбска прог метъл банда ALOGIA. През кариерата си Srdjan е участвал на много фестивали и турнета, записал е доста студийни и live албуми и е откривал за групи и изпълнители като WHITESNAKE, Ian Paice, APOCALYPTICA, SAVATAGE и др.. Също така е участвал в live бандата на Michael Matijevic на концерти у нас. Работил е с имена като Tim ‘Ripper’ Owens, Mark Boals, Erik Norlander, Gary Wehrkamp, Fabio Lione, Hansi Kursch и др. 

THE BIG DEAL са:

Nevena Brankovic – вокали, клавишни
Ana Nikolic – вокали
Srdjan Brankovic – китари
Marko Milojevic – барабани
Alessandro Del Vecchio – бас