Гласувайте за дизайн на тениска №14

Приключи конкурсът за дизайна за четиринадесетата ни годишнина. В него отново се включиха няколко автори, които предложиха своето виждане за тениска №14 на METAL HANGAR 18. Благодарим им от все сърце!

На фейсбук страницата ни започва гласуване, помогнете ни да изберем.

Ето какво се очаква от вас – от днес, до края на 08.09 ще може да избирате едно или повече от предложенията с „Харесване“.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. На 09.09 ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде (но не изцяло) с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим вашите усилия (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за четиринадесетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за един концерт до края на календарната година.

Гласувайте.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото