В продажба са билетите за концерта на ANCIENT

Както повечето от вас вече знаят легендарната норвежка блек метъл група ANCIENT ще гостува в София по покана на Autumn Souls Of Sofia и Perfect Storm Events. Събитието ще се проведе на 16 март 2024 в Клуб При Черепите/ Oldskulls Club.

Вече е стартирана продажбата на билети и можете да ги откриете на този адрес, на касите на EasyPay в цялата страна, а също и на място в Клуб При Черепите/ Oldskulls Club. Цената им е както следва:

Първите 30 билета ще са на ексклузивна цена от 35 лева, до изчерпването им. Редовната цена след това ще е 40 лева, като в деня на шоуто и на вратите на клуба цената ще бъде 50 лева, ако има налични.

Към шоуто ще се присъединят нашите приятели от съседна Северна Македония Ambroz, които ще изнесат специален сет-промоция на най-новия си албум, родните Historian, както и още една група, която засега организаторите все още пазят в тайна.

За текущи новини следете страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото