Вижте новия видеоклип на ODD CREW – “In Silence”

Миналата седмица стана ясно, че новият албум на ODD CREW „Dark
Matters – Part II” ще бъде факт в началото на ноември тази година. Днес е премиерата на втория сингъл към него, озаглавен „In Silence”, като в линка по-долу можете да видите онлайн и видеото на песента. Традиционно режисьор е Петър Димов „Българевеца“, с когото групата си партнира и в този албум, като планът е отново всяка от осемте песни да бъде придружена с видеоклип.

„In Silence“ се отличава с етно елементи, като участие в края на песента има и Дарина Златкова от група Irfan.

„За нас писането на музика никога не е било предизвикателство, а начин да изразим себе си в съответния етап от живота ни. Затова и използването на етно мотиви беше по-скоро отключване на онази част от нас, която не я е страх да експериментира и в други посоки. Решихме да поканим Дарина от Irfan да се включи в записите и тя прие с огромно удоволствие. Толкова ни хареса резултатът, че записахме не една, а две песни от албума с нейния глас.“, коментират ODD CREW.

„Dark Matters – Part II” ще бъде издаден на 10-ти ноември от немския
лейбъл Drakkar Entertainment. Предварителната продажба започва от днес в официалния уебсайт на групата oddcrew.net (за поръчки в България), както и в уебсайта на лейбъла drakkar.de (за поръчки извън България).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото