Броени дни до трите дати на Ian Paice и PURPENDICULAR

Остават броени дни до старта на турнето на Йън Пейс (Deep Purple) с проекта Пърпендикюлър, което ще премине през градовете София (28.09), Пловдив (29.09) и Благоевград (30.09)

Рок машината, легендата, единствения оригинален член на DEEP PURPLE, THE BOSS, както е наричан във фамилията Пърпъл, ще представи песни от класическите албуми на групата! Ще бъдат изпълнени и композиции от ранните години от творчеството на WHITESNAKE, заедно с няколко песни от последния албум на Purpendicular!

Pirotska 5 Event Center е мястото в София избрано от мениджмънта на групата за едно неповторимо бутиково-интимно преживяване, което групата ще Ви поднесе!

Очакваното с нетърпение от пловдивчани и гостите на града събитие в Летен Театър Бунарджика Пловдив набира скорост и ентусиазмът на феновете расте обратно пропорционално на оставащото време! Днес беше анонсирано, че концертът на Йън Пейс и Пърпендикюлър се влива в тридневен POLINEROOOCK fest!!! Всеки притежател на билет за концерт на Мистър Пейс и Пърпендикюлър, независимо за шоуто в Пловдив или в София, е гост в следващите две вечери на шестнадесетия подред фестивал.

Билети за събитията в София и Пловдив все още може да намерите на платформите E-pay/Easy Pay и GRABO.BG

Организаторите в Благоевград обещават концерт, за който ще се говори дълго след това! 30 Септември е датата на събитието, а мястото е спортна залал СКАПТОПАРА. Билети са налични в мрежата на Ивентим и билетните каси в града.

Ian Paice не е само динозавър в рока! Той е музикалната фурия, която ще покаже защо е поставен в ТОП5 на рок-барабанистите за всички времена! Изпълнител, участвал в десетки музикални проекти и работил с най-големите светила в музикалния свят. Единственият Пърпъл останал от зората на Раундабаут до монументалния Whoosh!

Дали това ще е последна среща за българските фенове? Спекулациите не са добродетел и организаторите обещават, че ще направят всичко възможно престоят на този музикален великан да бъде толкова приятен, че да пожелае да се върне пак!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото