Благотворителен купон на мото клуб „Калашниците“

Kalashnicite Zakrivane_mergeНово благотворително парти за закриване на  мото сезона:

Както повелява традицията, на 01 октомври мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ – Нови хан отново ще събират мото и рок фенове от цялата страна на своето поредно, БЛАГОТВОРИТЕЛНО мероприятие, с което ще ви накарат да се почувствате специални и да запазите спомена от преживяното през годината – завинаги.

За доброто настроение ще се погрижат тийнейджърките от вокално трио АВА и неостаряващите ВАСКО КРЪПКАТА и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД.

Мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ се е подготвил и със страхотен кетъринг, включващ топли мезелъци и всякакви напитки.

Мястото е добре познато на всички посещавали фестивалите, организирани от клуба. То се намира в близост до гр.София – с. Нови Хан, Природен Парк – ПОБИТ КАМЪК.
Благодарение на благотворителните акции на клуба през годината, се дариха 10 070лв. на малкия Ради, за лечението му от Детска Церебрална Парализа.
С тази – последна част от кампанията, се надяваме сумата да се увеличи драстично.За повече информация посетете сайта на клуба на адрес:
WWW.KALASHNICITE.COM
и страницата във Фейсбуук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото