Билетите на промоционална цена за Bulgaria Tattoo Expo се изчерпват

Най-мащабното и очаквано събитие за татуировки и алтернативна култура на Балканите наближава. Bulgaria Tattoo Expo ще се проведе на 16 и 17 септември в зала 3 на НДК, а списъкът с участници е близо 150! Поради засиления интерес към тазгодишното осмо издание на фестивала, билетите на промоционална цена вече се изчерпват. Последни бройки еднодневни и двудневни пропуски на специална по-ниска цена могат да бъдат закупени от официалния сайт на събитието.

В Bulgaria Tattoo Expo ще се включат артисти не само от България, а и от различни точки на света. Това ще даде възможност на всички участници, които се занимават професионално с татуиране, да обменят опит и идеи на живо. За това ще допринесе и специалният тату семинар, чиято тема тази година е „Душа и тяло“. Той ще бъде воден от едни най-талантливите татуисти в България – Павел Калоянов (Epik) и Катерина Бояджиева. Павел започва да пише своята историята с  татуировките, воден от страстта си към графитите и алтернативното изкуство. Той е привърженик на всичко извън границите на реалността и това ясно лични в стила му. Обича да рисува дракони, тигри, цветя, трайбъли, черепи и надписи. Катерина намира израз на своето призвание да твори в студио „Олтар“, което създава с приятели. Работи основно в сферата на дотуърка, плътния цвят и неотрадишънъла, а любимите ѝ сюжети включват животни, растения, анимационни герои, сгради, въжета. Най-голямата ѝ любов остава бобината, с която имат особена химия.

Събитието ще бъде обогатено и от присъствието на различни представители на тату индустрията и алтернативната култура. Така освен да се сдобият с мечтаната татуировка, на място посетителите ще могат да открият разнообразие от магазини за машини за татуиране и консумативи, дрехи и аксесоари, пиърсинг студиа и други.

Неразделна част от Bulgaria Tattoo Expo е и шоу програмата. Освен атрактивния огнен спектакъл от Krystian Minda от Полша и настръхващото фрийк шоу на италианския тандем Jacob Angel и Monica Tomaino, адреналинът на публиката ще бъде повишен от впечатляващото пол денс шоу на Вера Хитова, позната с участието си в предаването „България търси талант“.

Още подробности и последни новини за събитието следете в официалните канали на Bulgaria Tattoo Еxpo.

https://www.bulgariatattooexpo.com/

https://www.facebook.com/BulgariaTattooExpo

https://www.instagram.com/bulgariatattooexpo_official/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото