Билетите за ELUVEITIE са вече в продажба

Билетите за концерта на  ELUVEITIE, който ще се състои на 9 февруари 2025 година в столичния клуб „Джой Стейшън“ влизат в продажба от тази петъчна сутрин в 10:00 часа. Те ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg. Промо-билети на изключително атрактивни цени ще се продават до 9 юни, включително. От 10 юни и до концерта цената им ще нараства.   Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

ELUVEITIE са една от водещите фолк-метъл банди в света и девет години след напълно разпродадения си концерт в София се завръщат отново. Този път групата е по-очаквана от всякога и води със себе си молдовската метъл сензация INFECTED RAIN и модерната метъл мощ AD INFINITUM, две групи, които бързо се издигнаха на метъл сцената.

Купете своя билет навреме!

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

Предстои обявяването на допълнителна информация.

Напомняме, че в момента все още се продават промо-билети и за предстоящите концерти на БАТЮШКА и EVERGREY.

BGTSC е член на браншовата организация „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото