БАЛКАНДЖИ с нова песен

Група БАЛКАНДЖИ ни въвличат в юнашка приказка с новата си песен „Кой пристига“. Композицията представя силата на родните фолклорни герои като съизмерима с природните стихии – иде прах, но не е буря, иде хала, но не е хала, чува се гръм, но не е гръм, а Юнак!

„Юнаците са аналога на супергероите във фолклора – те са смели, храбри, надарени със свръхестествени способности“ споделя Кирил Янев, китарист и вокалист на бандата. „Въпреки това силата на юнаците винаги е съзидателна, а не разрушителна – те пазят хората и природата около тях и това искаме да напомним и ние с новото парче „Кой пристига“, завършват от групата.   

Както знаете, скоро БАЛКАНДЖИ и ORATNITZA ще се качат за първи път заедно на една сцена! Специалната вечер ще се състои на 22 май от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – АРЕНА СОФИЯ, колодрум Сердика, Борисова градина.

Билетите за концерта се продават, онлайн и в мрежата на Eventim тук и партньорите им – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото