АRTERY с концерт за 33 – годишнината на бандата

Легендарните АRTERY(Артерия) ще забият в столичния клуб Mixtape – 5 на 8 декември за първи път от шест години. Концертът е своеобразен реюниън на бандата, като съпорт ще се изявят актуалните метълкор джентари от THIS BURNING DAY.

ARTERY е създадена през лятото на 1989 г. Те бързо печелят популярност и започват да експериментират с нови стилове, смесвайки балкански ритми с агресията и страстта на любимия си метъл и хардкор. Бандата разтърсва не само българската и европейската ъндърграунд сцена, момчетата забиват гигове в Чехия, Холандия, Франция, но и славата им преминава извън Океана. Фронтменът на бандата, Янко Бреков, обещава час и половина здрав сет, който ще засегне цялото творчество на бандата.

THIS BURNING DAY са алтернативна метълкор/джент банда, сформирана в началото на 2011 г. в гр. София, България. В звученето си групата черпи вдъхновение от ред популярни музикални жанрове. Основен градивен елемент на “TBD” творчеството са мелодичните и ритмични инструментали, върху които се преплитат тежки и лирични вокали, предаващи емоционално заредени и градивни послания.

Линк към събитието

 Билети

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    Янко Бръснаря и неговата банда са веселба от всякъде…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото